+36 30 462 3149 bukkaljaapartman@gmail.com

Két szobás apartman

A kétszobás apartman ideális lehet egy nagyobb családnak, akik kicsit nagyobb térre vágynak. Egy központi nappaliból nyílik a fürdő, a konyha és a háló. Maga a háló 4 férőhelyes, de igény esetén a nappaliban lévő kihúzható kanapé egy normál francia ágynak felel meg, ahol kényelmesen elfér két felnőtt is.
A konyha felszerelései közzé tartozik a hűtő, a gáztűzhely, mikró, kávé és teafőző, vízforraló, kenyérpirító, tányérok, poharak, evőeszközök, stb. A hálóban és a nappaliban TV, kábel csatornák és wifi várja a megfáradt túrázókat.   
A fürdőszobában normál fürdőkád és zuhanyrózsa található, a fűtést pedig hagyományos radiátor biztosítja. Igény esetén biztosítunk: ruhaszárító, vasaló és vasaló deszka, hordozható gyerekágy.  
Margitka (a házigazda), nagy gondot fordít arra, hogy az apartmanok mindig tiszták és jól felszereltek legyenek, minden vendéget frissen mosott ágyneművel, törölközővel, és kedves szavakkal vár.
Az udvaron több fedett helyiség került kialakításra, ahol csocsó, kerékpár, darts, ping-pong, fedett grill, és hagyományos tűzrakó hely továbbá hintaágy és kerti bútorok találhatóak. Az eszközök használatát, illetve a szükséges tűzifát természetesen tartalmazza a szállás ára.

Tetszett? Oszd meg!